•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Side Effects (2013)

Film Neželjeno dejstvo je provokativni triler o Emili i Martinu (Runi Mara i Čening Tejtum), uspešnom njujorškom paru čiji se svet okrene naglavačke kada novi lek koji je Emilin psihijatar (Džud Lou) – namenjen lečenju depresije – prouzrokuje nuspojave.

Emili (za Oskara nominovana Runi Mara) i Martin Tejlor (Čening Tejtum) su mlad, lep i bogat par koji živi dobro u velikoj kući, ima jedrilicu i sav luksuz koji novac može da im priušti - dok Martin ne ode u zatvor zbog finansijskih mahinacija na berzi. Četiri godine ga Emili čeka u malom stančiću na gornjem Menhetnu, ali njegovo puštanje iz zatvora jednako je razorno kao i njegov boravak u zatvoru i Emili počinje da tone u duboku depresiju.

Nakon neuspelog pokušaja samoubistva, Emili počne da leči psihijatar Džonatan Benks (za Oskara nominovan Džud Lou). Očajnički se boreći da ne završi u bolnici, Emili pristane na režim terapije antidepresivima i time počne da se menja ne samo njen, već i život svih oko nje. Budući da su njeni simptomi i dalje isti, Benks joj prepiše novi lek koji počne da joj pomaže. Međutim, neželjena dejstva leka imaju zastrašujuće posledice: brak propada, Benkova ordinacija je desetkovana i neko umre - ali ko je odgovoran? Skrhan profesionalnim neuspehom, Benks postaje opsednut traženjem odgovora. Ali, istina koju otkriva može da razori ono malo njegove karijere i privatnog života što mu je preostalo.

U filmu Neželjeno dejstvo glume Džud Lou (Sherlock Holmes, Anna Karenina), Runi Mara (The Girl with the Dragon Tattoo, The Social Network), Čening Tejtum (Magic Mike, 21 Jump Street) i dobitnica Oskara Ketrin Zita-Džouns (Chicago, Ocean’s Twelve).

Film je režirao dobitnik Oskara Stiven Soderberg (Traffic, Erin Brockovich, Sex, Lies and Videotape) prema scenariju koji je napisao Skot Z. Berns (Contagion, The Bourne Ultimatum). Producenti su Lorenzo di Bonaventura (Transformers, Man on a Ledge), Gregori Džejkobs (Magic Mike, Contagion) i Skot Z. Berns (An Inconvenient Truth). Izvršni producenti su Džejms D. Stern (Looper, The Raven), Majkl Poler (Haywire, Contagion) i Daglas Hansen (Looper, Seeking Justice), a koproducenti Elena de Leonardis i dr Saša Bardi (Stay, “Wonderland”, “Law and Order: Special Victims Unit”) koji je i tehnički savetnik. Scenograf je Hauard Kamings (Magic Mike, The Usual Suspects), originalnu muziku je komponovao Tomas Njuman (Skyfall, Wreck-It Ralph), a kostime je dizajnirala Suzan Lajal (Remember Me, Red).

Žanr:krimi, drama, triler
Godina:2013
Reziser:Steven Soderbergh
Producent:Scott Z. Burns, Lorenzo di Bonaventura, Gregory Jacobs
Scenario:Scott Z. Burns
Uloge:Rooney Mara, Channing Tatum, Jude Law
Uzrast:R
Award:1 nominacija
Studio:Di Bonaventura Pictures
Zemlja:United States
Website:www.sideeffectsmayvary.com
Jezik:Engleski
Trajanje:106 minuta
Podeli:



Preporucujemo

Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...