•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Pobednik konkursa "Čuvar mog tajnog kraljevstva"

Na konkursu „Čuvar mog tajnog kraljevstva“ pobedio je Ilija Dokić iz OŠ „Karađorđe“, koji je prema mišljenju žirija napravio najkreativnijeg Čuvara tajnog kraljevstva - „Harfka“. Pobednik je osvojio karte za celu generaciju za projekciju filma „Čuvari tajnog kraljevstva 3D“ u bioskopu „Vilin Grad“.

Na nagradni konkurs „Čuvar mog tajnog kraljevstva“, koji su organizovali MCF MegaCom Film i bioskop „Vilin Grad“, pristiglo je oko 40 radova iz desetak osnovnih škola Nišavskog okruga. Pobednika je izabrao žiri, sačinjen od glumačke ekipe koja je radila na sinhronizaciji filma "Čuvari tajnog kraljevstva 3D".Svi najbolji radovi biće izloženi u bioskopu „Vilin Grad“.

Konkurs je organizovan povodom najnovijeg porodičnog filma „Čuvari tajnog kraljevstva 3D“ koja je na redovnom repertoaru bioskopa „Vilin Grad“.

„Čuvari tajnog kraljevstva 3D“ je najnovija 3D avantura autora animiranih filmova „Ledeno doba“ i „Rio“. Epska saga inspirisana knjigom Vilijama Džojsa „Lifmen i hrabre dobre bube“ predstaviće nam svet kakav do sada nismo videli. Meri Ketrin je ćerka profesora Bombe koji je posvećen proučavanju grupe neobičnih ratnika, zaštitnika šume. Kada M.K. iznenada dospe u njihov tajni univerzum, zateći će se usred borbe sila dobra, koje štite prirodu, i sila zla koje žele da je unište. Dok pokušava da pronađe način da se vrati kući, ona mora da udruži snage sa jedinstvenim stanovnicima šume, kako bi sačuvali njihov i naš svet.

Junacima filma glasove će pozajmiti dobro poznati glumci: Teodora Živanović, Siniša Ubović, Marko Janketić, Aleksandar Srećković Kubura, Marko Živić, Dragan Vujić, Nikola Bulatović, Srđan Jovanović, Marko Marković i popularna pevačica Aleksandra Radović. U originalnoj verziji, u sinhronizaciji su učestvovali: Kolin Farel, Džoš Hačerson, Kristof Volc, Amanda Sejfrid, ali i Bijonse, reper Pitbul i frontmen grupe „Aerosmit“ Stiven Tajler.

Podeli:



Preporucujemo

Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...