•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

10 najboljih izjava Žan Klod Van Dama

Žan Klod Van Dam, nadaleko poznat po svom dobro izvajanom telu i nemilosrdnom prebijanju svojih protivnika na filmskom setu, pre par dana napunio je 52 godine. Iako se nikada nije proslavio sa mudrostima, niti sa frazama iz svojih filmova, pamtimo ga po izjavama koje je davao u raznim prilikama. Na našoj listi našle su se 10 najboljih i najsmešnijih.

1. „Vazduh je divan, ali ga ne možete videti. Mek je, ali ga ne možete dodirnuti. Vazduh je na neki način kao moj mozak.”

2. „Godine 3000. ljudi će komunicirati zvučnim talasima. Nemojte misliti da sam lud, kitovi to već rade. I delfini.”

3. „Bog mi je dao sjajno telo tako da je moja dužnost da brinem o svom telesnom hramu.”

4. „Razdaljinu od kamina do prozora u mojoj sobi pređem za 10 sekundi, ptici bi trebala sekunda, vazduhu nula sekundi.”

5. „Moja žena nije moj najbolji seksualni partner, ali je odlična u kućnim poslovima.”

6. „Poznajem Tajland odlično, pa sam joj pokazao moj Tajland”, rekao je o aferi sa Kajli Minog tokom snimanja Uličnog borca, 1994. godine.

7. „Moja poslednja borba je bila pre 20 godina. Ja nisam borac, ja sam ljubavnik. Ako neko počne loše da priča o meni, ja odšetam. Ali, ako me čovek poput Stivena Sigala ošamari, tresnuću ga dva puta jako. Život je pun nasilja.”

8. „Ja sam jedno od najosetljivijih bića na Zemlji – i znam to.”

9. „Obožavam životinje. Imam devet pasa i mače. Moj najveći orgazam – nije u seksualnom smislu – već šetnja sa psima po plaži.”

10. „Kolačić nema dušu. Ali je pre toga bio mleko i jaja. A u jajima ima potencijala za život.”

Podeli:



Preporucujemo

Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...
YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu