•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

10 zvezda koje bi mogle da igraju glavnu ulogu u biografskom filmu o Madonni

Biografski film o Madonni se zvanično vratio na pravi put. Kralјica popa režira, producira i potpisuje film o njenom usponu sa Juno Diablo Cody-em koji sa njom radi i na scenariju. Madonna navodno vodi potragu za savršenom glumicom koja će je glumiti u filmu koji je producirao Universal. Pre nego što se donese odluka o kastingu, razmislimo ko bi mogao da učestvuje.

Ko može da glumi Madonna-u... u filmu koje će biti režiran od strane Madonna-e? To nije lak zadatak za glumicu koa treba da preuzme tako odgovoran zadatak, ali u poslednjih nekoliko godina performansi poput Rami Malek-ovog Freddie Mercury-a u Bohemian Rhapsody i Taron Egerton-ovog Elton John-a u Rocketman-u dokazuju da to može da se učini.

Pogledajte naše ideje za glavnu ulogu, a slobodno dajte i vaše predloge.

Florence Pugh

Naš prvi izbor za film Madonni je prošlogodišnja za nominovana Oskar Florence Pugh. Ova 24-godišnja glumica izvodi neverovatan performans koji je glumila u izvanrednoj priči Fighting For My Family, horor remek-delu Midsommar, i trebalo bi da glumi u Black Widow sledeće godine. Pugh je pokazala da može da igra razne uloge, savršenih je godina da glumi nadolazeću Madonnu i Pugh takođe može da peva (pogledajte njen stari YouTube kanal). Ona je sjajan karakterni glumac i spremni smo da je vidimo kako preuzima ulogu koja joj omogućava da se oslobodi, ali i donese težinu pevačici hita Vogue-a.

Kloi Grejs Morec

Zar ne liči na Madonnau? Chloe Grace Moretz prirodan je izbor za ulogu zbog njihovih prolaznih sličnosti, ali glumica pokazuje njene glumačke kvalitete od probijanja u 500 Days of Summer i Kick-Ass kada je imala dvanaest godina. Nakon što je dodatno glumila u zrelijim ulogama u filmovima Carrie, If I Stay, Suspiria i Greta. Prelazak na biografski film kao što je film Madonna, oseća se kao veliki korak 23-godišnje glumice. Ima kombinaciju duhovitosti i intenziteta koji bi mogli da budu savršeni za ulogu.

Sabrina Carpenter

Sledeća je kandidatkinja je Sabrina Carpenter, koja je sama po sebi prava pop pevačica, sa četiri albuma sa 21 godinom. Glumica je njen veliki start započela na Disney-evom kanalu u Boy Meets World nastavku Girl Meets World od 2014. do 2017.

Sabrina je počela da se ozbiljno probija ulogom u Quibi seriji Royalties i Netflix-ovom plesnom filmskom hitu Work It. Već je obučena za pesmu i ples, nesumnjivo bi mogla da izvede neke od Madonna-inih kultnih muzičkih spotova.

Lily James

Još jedan sjajan izbor za Madonna-u je Lily James, koja je pokazala ne samo svoj vokal u filmu Mamma Mia! Here We Go Again, već je ostavila neverovatan utisak na Meryl Streep-inu ulogu Donne Sheridan u njenom mlađem obliku u muzičkom nastavku.

Prema tome, ona ima sve elemente da bude sjajni izbor za ulogu Madonne. James ima privlačanost koju je pokazala u Baby Driver-u,Yesterday-u i Disney-evoj Cinderelli.

Julia Garner

Da li trošimo previše vremena na glas glumice, da li je ona pravi izbor za ulogu? Budući da Madonna režira, možda će želeti da njen sopstveni glas zablista kroz a-la Bohemian Rhapsody, koja je prvenstveno imo Rami Malek-a koji je sinhronizovao glas Freddy Mercury-a. Nemamo pojma da li je Julia Garner prava pevačica, ali upravo je ostvarila neverovatne impresije kao Britney Spears i Gwen Stefani. Glumica već voli da oda počast najbolјim pop pevačima, i bila je zaista neverovatna u Netflix-ovoj hit drami (za koju je osvojila dva Emmy-a).

Kiernan Shipka

Još jedna zvezda Netflix-a, na koju bi Madonna trebala da pripazi, je zvezda Chilling Adventures of Sabrina - Kiernan Shipka, koja ima 20 godina. Glumica je započela karijeru kao Sally Draper u legendarnoj drami Mad Men od 2007. do 2015. godine i od tada je proslavila sebe u fantastičnoj seriji, koja je nažalost otkazana ranije ove godine. Ono što je Shipka pokazala u Sabrini je njena mladalačka harizma koju može da se prenese na zreliju ulogu sa Madonna-om. Ono što nas je inspirisalo da razmišlјamo o Shipki kao Madonni je odluka serije da početkom ove godine ima njenu zvezdu u muzičkom spotu pod nazivom Straight To Hell.

Samara Weaving

Nastavićemo sa zvezdama Netflix produkcije. Samara Weaving je bila blistava zvezda, posebno prošle godine objavlјivanjem horor komedije Ready or Not, Ryan Murphy-eva Netflix serija Hollywood i u Bill & Ted Face The Music nastavku. Australijska glumica je nećaka Matrix zvezde Hugo Weaving-a i tek je počela da se probija u filmskoj industriji. Ima 28 godina, ali lako može da izvuče lik Madonne u mlađim godinama. Ima čak i onaj bebi bluz.

Taylor Momsen

Još jedna pevačica koja bi mogla da popuni Madonna-ine cipele je Taylor Momsen, koju možda prepoznajete iz Gossip Girl ili kao Cindy Lou Who u How The Grinch Who Stole Christmas. Momsen je 27-godišnja pank rokerka koji je više od decenije bila vođa rok benda The Pretty Reckless. Možda poslednjih godina nije aktivna kao glumica, ali ovo bi mogao da bude sjajan povratak za nju. Momsen ima prednost koja bi mogla da pobolјša film o Madonni, plus što je super iskusna na sceni i uživo.

Lady Gaga

Ovo je sigurno čudan izbor, ali da li ste je videli u filmu A Star Is Born? Stavite Lady Gaga u sve! U Gaga-inim ranim godinama, pop pevačica je zasigurno oponašala Madonna-u i možda bi bilo strašno videti kako odaje počast legendi 80-ih donoseći ubojite vokale i glumačke koktele nominovane za Oskara u biografski film. Ona je prava umetnica i ponavlјanje tuđeg života možda joj ne ide u prilog niti će zaseniti nasleđe koje Madonna pokušava da ostavi.

Madonna

Poslednji izbor za Madonnin biografski film je… sama Madonna. Da, ona lično! Ona režira, producira i ko-scenarista je? To se verovatno neće dogoditi s obzirom da ona traži mladu glumicu, ali nadamo se da će se i sama ponekad pojaviti u filmu. Trenutna Madonna bi mogla da bude ovaj lik sličan Deadpool-u koji razbija zid i koji ulazi i izlazi tokom filma da bi unazad ispričao njegovu priču.

Šta vi mislite? Koja glumica je vaš najbolјi izbor za Madonnu u njenom biografskom filmu?

Podeli:



Preporucujemo

Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...