•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

100.000 gledalaca pogledalo domaći film "Ekipa"100.000 gledalaca pogledalo domaći film "Ekipa"

Domaće ostvarenje "Ekipa" reditelja Marka Sopića za nešto više od mesec dana prikazivanja pogledalo je 100.000 gledalaca uključujući publiku u Srbiji, Crnoj Gori i inostranstvu, što ga svrstava u jedan od najgledanijih domaćih filmova u 2019. godini.
Film je prikazan u najvećim bioskopima u svetu, u Sjedinjenim Američkim Državama (Vašington, Njujork, Čikago i dr.), Kanadi, Švedskoj, Švajcarskoj, Velikoj Britaniji, Austriji, Nemačkoj, Norveškoj i drugim.

Glavni glumac filma "Ekipa", Rade Ćosić koji je ujedno scenatrista i producent filma povodom zavidnog broja gledalaca, koji je ova domaće krimi-komedija postigla ističe:

"To je za svakog filmskog producenta/glumca/reditelja podsvesni cilj, mera za uspeh. Za publiku radimo i publici želimo da damo nešto čega će se sećati. Hvala svima koji su gledali film i hvala što su svima nama iz tima omogućili da napravimo još neko delo u budućnosti po kom ce nas se sećati."

Gledaoci su, prema rečima scenariste reagovali s oduševljenjem, ističući scenu "Žarkovo" u kojoj glumac Srđan Todorović briljira. "Oduševljeni su fudbalskim deonicama, neki su nam sugerisali kako to može još bolje, neki su nas zezali kako se vide neke greške kad su u pitanju modeli kopački ili recimo lopta sa kojom se igra, a onda su nas pitali kako je moguće to snimiti tako, a mi smo samo rekli '- magija."

Komedija o beskrupoloznim menadžerima, pomalo nasilnim lovatorima, italijanki i fudbalskoj zvezdi mogla bi da dobije i svoj nastavak:

"Dosta gledalaca misli da bi bilo dobro snimiti EKIPA 2, na tome radimo. Generalno, ljudi su izlazili s osmehom iz bioskopske sale i dobrom energijom. Film ima ocenu 6.9 na sajtu cineplexx, na IMDB 7.1, to bi onda značilo da je 70% sale bilo zadovoljno onim što vidi, a ako je tako, ja sam 101% zadovoljan," zaključio je Ćosić.

Domaći film "Ekipa" je u bioskopima od 24. oktobra.

Podeli:



Preporucujemo

Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...