•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

12 REČI – nova serija o advokaturi u mreži organizovanog kriminala i sudstva

12 reči je nova srpska TV serija čija se premijera očekuje 21. novembra 2020 na Superstar TV.

Sam naziv “12 reči” označava šifru ili verifikacioni kod za novčanik u kom su kriptovalute, a serija obrađuje živote ljudi upletenih u brutalne kriminalne radnje stavljajući u fokus unutrašnje borbe likova i njihove odnose.

Mladi pravnik sa problematičnom prošlošću, Miloš Ivanović, dobija posao u kancelariji poznatog beogradskog advokata. Postaje zastupnik odbrane u velikom procesu protiv mafijaškog bosa čija imperija je uzdrmana.

12 reči

Tokom studija prava Miloš je upao u nevolje i zbog toga nije lako došao do dozvole da se bavi advokaturom, odnosno da bude upisan u imenik Advokatske komore. Zbog “crne mrlje” u biografiji Miloš je godinama živeo na socijalnoj margini. Međutim, advokat Tomislav Grubor otvara Milošu vrata velike, čuvene advokatske kancelarije. Grubor zastupa kriminalnu organizaciju na čijem čelu je Žarko Čečerina koji je pod istragom.

12 reči

U nedostatku drugih mogućnosti, kada su im svi računi blokirani, Čečerina odlučuje da poslove nastavi da obavlja preko kriptovaluta. Suočen sa ličnom krizom i sa strukturama moći, Miloš će morati da bira između lojalnosti i pravde…

12 reči

Jedan od vodećih ženskih likova je i Danica Vlahović. Njen suprug Nemanja Vlahović, računovođa i finansijski savetnik Žarka Čečerine, prinuđen je da beži u Srbiju. Deo zapleta prati i kako Danica, koja ostaje sama sa decom u Crnoj Gori, rešava novonastale probleme i pokušava da pomogne mužu u nevolji.

12 reči

Uloge tumače:
Viktor Savić, Ivana Vuković, Tihomir Stanić, Marija Bergam, Mirsad Tuka, Filip Đuretić, Petar Novaković, Davor Golubović, Sanja Marković, Filip Đurić, Denis Murić, Nebojša Rako, Dubravka Drakić, Miloš Pejović, Judita Franković, Rastko Mićić, Nikola Voštinić…

Podeli:



Preporucujemo