•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

12 Rounds 2: Reloaded (2013)

Bolničar Nik je upleten u smrtonosnu igru mačke i miša nakon zastrašujućeg telefonskog poziva osvetoljubivog psihopate iz svoje prošlosti. Nik mora da spoji misteriozne tragove i uhvati ubicu pre nego što bude prekasno!

Superzvezda Svetske rvačke federacije, Rendi Orton, stupa u akciju u ovom napetom, uzbudljivom i neizvesnom trileru! Bolničar Nik Maloj uvučen je u smrtonosnu igru mačke i miša kad primi zastrašujući telefonski poziv osvetoljubivog psihopate iz svoje prošlosti.

Manijak preti da će započeti seriju ubistava ukoliko Nik ne izvrši 12 izazova, a da pritom ne obavesti policiju ili propusti neki rok. Nemajući vremena za bacanje – a i život njegove žene visi o koncu – Nik mora da spoji misteriozne tragove i uhvati ubicu pre nego što bude prekasno!

U pitanju je nastavak izuzetno uspešnog filma iz 2009. godine u kome je glavnu ulogu igrao John Cena.

Žanr:akcija, avantura, triler
Godina:2013
Reziser:Roel Reiné
Scenario:David Benullo
Uloge:Randy Orton, Tom Stevens, Brian Markinson
Uzrast:R
Studio:WWE Studios
Zemlja:United States
Jezik:engleski
Trajanje:95 minuta
Podeli:



Preporucujemo

Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...
YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu