•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

13. KIDS FEST: Jesenja filmska čarolija za najmlađe

Ovogodišnji dečiji filmski festival KIDS FEST biće održan u bioskopu Vilin Grad od 1. do 7. novembra, pod sloganom "Pod filmskim kišobranom".

U okviru 13. KIDS FEST-a, najmlađi ljubitelji sedme umetnosti biće u prilici da gledaju najzanimljivije filmske premijere animiranih, igranih i dokumentarnih filmova. Veći deo ovih ostvarenja prikazan je na poznatim svetskim festivalima kinematografije za decu, a za potrebe programa KIDS FEST-a biće sinhronizovani na srpski jezik.

Ove godine, na KIDS FEST-u, očekuje nas jedno pravo filmsko putovanje - od severa Finske, do dalekog Meksika. Mali heroiji su svuda oko nas, a to je dokazao i Bamzi, najjači meda na svetu u filmu “Bamzi i veštičina ćerka”. Iz Meksika nam stiže film “Čudesna sudbina kamenog dečaka”, i donosi priču o dečaku koji je bio ljut na život i zbog toga se skamenio. Avanture malog traktora Fergija se nastavljaju u novom nastavku filma “Mali traktor Fergi 2”.

3D tehnika je nešto što doprinosi kompletnoj filmskoj čaroliji, te se tako i ove godine na KIDS FEST-u mogu pogledati filmovi rađeni u ovoj tehnici. Pored dobro poznatog “Malog šefa”, koji je osvojio srca širom sveta, najmlađa publika će imati priliku da pogleda filmove “Družina iz džungle”, priču o pingvinu Morisu koji samo izgleda kao pingvin, ali je u stvari pravi tigar iznutra. Moris je i majstor Kung Fua, pa će zajedno sa svojim prijateljima pokušati da spasi džunglu od zle koale i njene vojske babuna.
“Vau Vau Zvezda” je film koji govori o tome koliko je bitno da u životu radiš ono što voliš i da uvek pratiš svoje snove. “U šumi Haki Baki” miševi Klaus Penjač, Morten, Drvenko i Mister Zec pokušavaju da naprave red i objasne ježu Horasu da svi mogu da žive zajedno, i u slozi.
Lego kockice su jedna od najzaniljivijih i najkreativniji igračaka u poslednjih nekoliko decenija, tako da će film “Lego Ninjago” sa mladim Lojdom, koji se sa sa svojim prijateljima bori za slobodu Ninjago grada, sigurno oduševiti najmlađu publiku.

Kao i prethodne godine, u okviru KIDS FEST-a tinejdžeri će moći da pogledaju najaktuelnije filmove namenjene njihovom uzrastu - “Kingsman: Zlatni krug”, “Dnevnik Šonjavka: Dugo putovanje”, “Izgubljeno nađeno”, “Laste i Amazonci”, “Sagu o šumi” i “Priču o jezeru”.

Cene karata za bioskopske projekcije na KIDS FEST-u su ostale iste kao i prethodnih godina, pa će i ove godine biti veoma pristupačne, posebno za grupne posete.

Više informacija o samom festivalu i filmovima možete pronaći na sajtu vilingrad.rs.

Podeli:



Preporucujemo

YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu
Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...