•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

15 Queer kartkih filmova

Lezbejske snimateljke iz Berlina odlučile su da snime kratak film o tome kako one vide muški gay odnos u vezi, ljubavi i seksualnosti, kao i što su gay snimatelji odlučili da snime istu temu samo o životu lezbejki, njihovoj seksualnosti i erotici.

Predstavljeno je raznim žanrovima; animacijom, dokumentarcima, dramom, muzikom... Snimateljima je data široka ruka da odluče čime će se predstaviti i u kakvoj formi. Jedino čega su morali da se drže jeste minutaža od 3 do 7 minuta i da bude na MiniDV-iju.

Rezultat je antologija velike različitosti, koja se najviše koncentrisala na pitanja i dekonstrukciju klišea, koji, bez obzira na razvoj svesti ljudi poslednjih godina, neverovatno ostaju nepromenjeni u svesti alternativne gurpe.

Podeli:



Preporucujemo

YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu
Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...