•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

150.000 gledalaca filma “Kralj Petar Prvi” za manje od mesec dana

Istorijsku dramu “Kralj Petar Prvi” za manje od mesec dana pogledalo je 150.000 gledalaca. Posle odličnog premijernog starta na tri beogradske premijere, i publika širom Srbije je sa nesmanjenim interesovanjem odlazila u bioskop da pogleda film o stradanju srpskog naroda u Prvom svetskom ratu reditelja Petra Ristovskog.
Osim što je široka publika svojim interesovanjem dala podršku ovom filmu, i stručna kritika bila je jednoglasna da smo dobili odličan film. Kritičari nisu štedeli reči hvale, među kojima su i one da je ovo “zreo i uspeo film primetno krupnih ambicija u bezmalo svakom svom aspektu”. Naglašeno je da je film “Kralj Petar Prvi”, uprkos mnogobrojnim predrasudama, uspeo da “pod jednim krovom pruži i istinski spektakl i nepatvoreni tragizam u priči sa finom ravnotežom antiratnog sentimenta i promišljenog patosa”.
Film Kralj Petar Prvi je prvi film posle dosta vremena koji je svojim uspeo da ujedini reč kritike i široku publiku, što gotovo sve pozitivne kritike i broj gledalaca svakodnevno potvrđuju.
Podeli:



Preporucujemo

Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...
YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu