•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

18. Sarajevo Film Festival 6.-14. jul 2012.

U toku su završne pripreme za početak 18. filmskog fesivala u Sarajevu. Radovi na festivalskim lokacijama se privode kraju, a mnogobrojni tim ovog festivala užurbano radi da bi i ove, kao i svake godine, festivalska publika uživala u filmskim projekcijama, ali i svim drugim festivalskim aktivnostima. Lista gostiju 18. filmskog festivala u Sarajevu se svakodnevno dopunjava imenima reditelja i protagonista filmova koji će publici fesitvala predstaviti svoja ostvarenja. Osim gostiju koji su već potvrdili svoj dolazak, u Sarajevo dolaze i: glumica Victoria Abril, reditelj Bela Tarr i legendarni fudbaler Eric Cantona.

Što se žirija festivala tiče tu su: predsednik žirija, mađarski reditelj Kornel Mundruczo, ali i članovi žirija: Frederic Boyer, umetnički direktor Tribeca Film Festivala, Ada Condeescu rumunska glumica, Eva Diederix, suosnivač i ge4neralni direktor Elle Driver iz Francuske i Igor Martinović, direktor fotografije iz SAD-a.

Podeli:



Preporucujemo

Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...