•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

20th Century Fox od danas više ne postoji

"20th Century Fox", jedan od najpoznatijih brandova u istoriji TV industrije, od danas više ne postoji.

Disney je objavio da će se 20th Century Fox Television od danas zvati samo - 20th Television.

Potez je usledio nakon što je Disney izbacio naziv Fox iz svih svojih "20th Century Fox" filmova još u januaru. Inače, Disney je prošle godine zaključio ugovor vredan 71 milijardu dolara i kupio mnogu imovinu kompanije Fox.

Slavni logo i naslovna kartica, na kojima su reči 20th Television postavljene iznad reflektora, ostaće isti samo što neće biti reči 'century' i 'fox'.

Novi logo i grafika pojaviće se u novim epizodama ove TV kuće koje kreću od ove jeseni. Stariji naslovi, koji su već emitovani pre rebranda, zadržaće nekadašnji logo i ime.

Disney je ranije saopštio da je izbrisao "Fox" iz svega jer bi moglo biti zbunjujuće - naime, preostala imovina Foxa, kao što su Fox Entertainment, Fox Sports i Fox News, deo su korporacije Fox koja nema nikakve veze s Disneyjem.

Disney će preimenovati i druge TV studije: ABC Studios i ABC Signature Studios će postati ABC Signature, a Fox 21 - Touchstone TV.

20th Century Fox nastao je 1935. godine kao spajanje kompanija Twentieth Century Pictures i Fox Films.

Stvorili su neke od najpopularnijih i najomiljenijih filmova u istoriji Holivuda: Star Wars (Ratovi zvezda), The Sound of Music, Umri muški (Die Hard), Sam kod kuće (Home Alone), ali i serije među kojima su i Simpsonovi. Njihovi logo i prepoznatljiva muzika uvodne špice postali su sinonim za odlazak u bioskop.

Podeli:



Preporucujemo

YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu
Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...