•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

24 Hours to Live (2017)

Ethan Hawke donosi umornu autentičnost ulozi unajmljenog ubice u filmu „24 Hours to Live“, uzbudljivoj pucačini na tlu Južne Afrike sa malo više vizualanih elana od većine filmova iste tematike.

Udovca i bivšeg marinca na odmoru od posla nakon službe u zlokobnom odseku privatne vojske, Travisa (Hawke) ponovo u igru uvlači drugi bivši vojnik a sada plaćenik (Paul Anderson), kako bi smaknuli jednog potkazivača pre nego što da izjavu protiv kompanije za koju rade, Red Mountain. Međutim, metu štiti precizni strelac i službenik Interpola iz Hong Konga, Lin (Xu Qin) koja uspeva da fatalno rani Travisa, ali ga Red Mountain ipak oživljava na operacionom stolu korišćenjem tajno razvijene eksperimentalne medicinske tehnologije koja mu daje dodatni dan života. Ovoga puta, Travisova lojalnost se menja.

Ovaj film u stilu mešavine ostvarenja kao što su „DOA“ i „John Wick“ predstavlja B filmsko đubre sa oštrom fotografijom, koje je režirao bivši kaskader i bivši reditelj drugog reda, Brian Smrz. Deluje kao da je rešio da pokaže kako se pravi mišićava, nasilna akcija u vreme prostornog haosa. Postoji izvesna razumno ambiciozna koreografija u velikom delu fizičkih scena i načina snimanja, a sve dok se ne pretvori u operativnu glupost prepunu testosterona, ova mešavina metaka, krvi i šegačenja predstavlja glupu zabavu.

A Hawke, koji je dovoljno zreo da zna šta zahteva jedan žanrovski komad, sebi daje šansu da se izbori sa uspešnim spajanjem svojeg ljudskog šarma kojem se lako veruje sa agro bisokopskim zahtevima, kao što je stav sa ispruženim rukama u kojima je po jedan pištolj. On se veoma lepo snašao sa postojećim materijalom, što je za svako divljenje.

Žanr:akcija, triler
Godina:2017
Reziser:Brian Smrz
Scenario:Zach Dean, Jim McClain
Uloge:Paul Anderson, Ethan Hawke, Rutger Hauer
Uzrast:R
Studio:Fundamental Films, Thunder Road Pictures, Film Afrika Worldwide
Zemlja:Južna Afrika
Jezik:engleski
Trajanje:93 minuta
Podeli:



Preporucujemo

Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...
YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu