•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

30 Days Of Night Dark Days (2010)

Prošla je godinu dana otkad su vampiri desetkovali stanovništvo gradića na Aljasci. Tugujući za ubijenim suprugom Ebenom, izmučena noćnim morama i nesposobna da oseti ikakve druge osećaje osim mržnje i tuge, Stella Oleson provodi poslednje mesece putujući svetom nastojeći uveriti druge da vampiri postoje. Nailazeći samo na skepticizam i podsmeh, spremna je odustati, ali tada joj grupa izgubljenih duša ponudi neverovatnu priliku: osvetiti se vampirskoj kraljici Lilith, koja snosi odgovornost za napad na Stellin uspavani gradić na Aljasci.

Budući da ne vidi drugi razlog za život i ne osećajući strah ni od čega, Stella se pridružuje njihovoj misiji i upušta se u borbu u podzemlju Los Angelesa gde iskušava vlastite granice kako bi zaustavila zlo.

Koliko je film '30 Days Of Night' bio dobar (barem po mišljenju većine gledalaca) toliko je ovaj nastavak loš i to u apsolutno svemu. '30 Days Of Night Dark Days' je nastavak koji je napravljen verovatno samo sa idejom da se uzme novac od ljubitelja prvog dela a inače se može veoma brzo zaboraviti.

Žanr:horor, triler
Godina:2010
Reziser:Ben Ketai
Scenario: Steve Niles
Uloge: Kiele Sanchez, Rhys Coiro, Diora Baird
Uzrast:R
Award:2 osvojene
Studio: Stage 6 Films
Zemlja:United States
Website:www.30daysofnight.com
Jezik:Engleski
Trajanje:92 minuta
Podeli:



Preporucujemo

YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu
Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...