•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

5. oktobra Svetski dan Bonda, Džejmsa Bonda!

Petak 5. oktobar 2012. je proglašen za Svetski dan Džejmsa Bonda, kada će se obeležiti 50. godišnjica ove čuvene franšize. Albert R. Brokoli i Heri Salcman su adaptirali knjigu Iana Fleminga i uveli Doktora Noa na veliko platno 1962. godine. 007 je najduža filmska franšiza u istoriji sa 23 snimljena filma. Najnovija avantura ovog agenta se zove SKYFALL i pojaviće se 26. oktobra u Engleskoj i 9. novembra u Americi.

U Americi će biti organizovani različiti događaji za obeležavanje Svetskog dana Džejmsa Bonda, uključujući retrospektivu filmova u Muzeju moderne umetnosti u Njujorku i veče posvećeno muzici iz Bondovih filmova u Akademiji filmske umetnosti i nauke u Los Anđelesu. U ostalim zemljama širom sveta takođe su planirani posebni događaji. U Velikoj Britaniji održaće se aukcija Džejms Bond memorabilije, čiji je prihod namenjen UNICEF-u i drugim humanitarnim organizacijama. U Belgiji i Južnoj Africi, radnici će ovaj dan obeležiti oblačenjem haljina i odela u stilu Džejmsa Bonda, u okviru „Ležernog petka“. Osim toga, dokumentarni film „Sve ili ništa: neispričana priča o 007“ biće pušten u Australiji, Belgiji, Francuskoj, Holandiji, Indiji, Japanu, Letoniji, Meksiku i Rusiji. Radio stanice širom sveta će tog dana puštati Bond teme.

Takođe, karte za Skyfall će u petak, 5. oktobra, biti puštene u pretprodaju u većini zemalja. Posetioci mogu da provere detalje u lokalnim bioskopima.

U našim bioskopima film “Skyfall” će biti prikazivan od 01.novembra, a premijerno će biti prikazan u okviru filmske revije Cinemania, 31. oktobra.

Podeli:



Preporucujemo

Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...