•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

50.000 GLEDALCA ŠIROM SRBIJE I REGIONA POGLEDALO FILM "VIKEND SA ĆALETOM"

Domaći film „Vikend sa ćaletom“ intrigira domaću publiku.

Uz sve preporučene mere predostrožnosti kojih se zbog trenutne situacije sa korona virusom kulturne institucije kao što su i bioskopi pridržavaju, ostvarenje reditelja i scenariste Miroslava Momčilovića “Vikend sa ćaletom”, u dozvoljenim kapacitetima i terminima dovodi zainteresovnu filmsku publiku u ambijent sala sa velikim platnima.

Povodom postignute gledanosti od 50.000 gledalaca širom Srbije i regiona, u prestoničkom bioskopu Kombank Dvorana organizovana je specijalna projekcija filma VIKEND SA ĆALETOM uz prisustvo glavnih glumica filma Anje Alač i Jelene Đukić, koje su izvlačnjem nagrada obradovale deo prisutne publike - nagrađeni su osvojili vikend za dvoje u hotelu Prezident u Novom Sadu i poklon od partnera filma Shooter.

Film sa Nenadom Jezdićem i Banetom Vidakovićem u glavnim ulogama premijerno je prikazan 29. oktobra u prestoničkim bioskopima, a potom i u Novom Sadu, Nišu, Kragujevcu, Kraljevu, Podgorici i u ostalim gradovima širom Srbije, Crne Gore i Republike Srpske, kada nakon manje od mesec dana prikazivanja i u neredovnim uslovima, a uz sve neophodne mere predostrožnosti dostiže gledanost od 50.000 gledalaca.

Film „Vikend sa ćaletom“ prati priču sredovečnog beogradskog kriminalca Kašike (Nenad Jezdić) pripadnika stare škole, zarobljenog u vremenu kada je bio u punoj snazi. Kašika žarko poželi da provede vikend sa Ognjenom, jedanaestogodišnjim sinom iz prethodnog braka. Bivša supruga mu izlazi u susret jer je svesna činjenice da se Kašiki bliži kraj i da je to verovatno poslednji susret sina sa ocem. S obzirom da ga nije viđao pet godina jer je zbog ’malih komplikacija’ imao zabranu prilaska dečaku, Kašika pokušava da po ubrzanom kursu u sina utisne sve ono što on smatra važnim za život i preživljavanje na ulici i da istovremeno iz malog istera sve ono što je po njegovom mišljenju mekano, slabašno i devijantno.

Ognjen, odrastao u savremenom wi-fi okruženju, iz virtuelnog, munjevito, bez vremena da dođe do daha, upada u podzemni svet svog oca koji pokušava nemoguće - da u nekoliko dana isporuči svu toplinu, iskustvo i mudrost koje poseduje, istovremeno pokušavajući da kao ’pravi beogradski šmeker’ od malog sakrije svoju bolest...

Podeli:



Preporucujemo