•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

72 dana (2010)

72 dana (Sedamdeset i dva dana) je crna komedija iz 2010. godine koju je režirao Danilo Šerbedžija, kao svoj prvi dugometražni igrani film u hrvatsko-srpskoj koprodukciji.

Film je svoju premijeru u Hrvatskoj imao 20. jula 2010. godine na Filmskom festivalu u Puli, a u Srbiji 23. avgusta 2010. godine na Filmskim susretima u Nišu.

Američka penzija deda Đurađa, koju prima njegova udovica Neđa je jedini izvor prihoda za ličku porodicu Paripović. Nakon što baba iznenada umre, njihova egzistencija je ozbiljno ugrožena, pa glava porodice Mane, zajedno sa sinom Todorom i bratom Jojom smišlja zanimljiv plan: zameniti babu! Planom su oduševljeni svi, osim Branka, Jojinog sina, koji jedino želi pobeći sa svojom devojkom što dalje od njih....

Iz Vikipedije, slobodne enciklopedije

Žanr:Komedija, Drama
Godina:2010
Reziser:Danilo Serbedzija
Scenario:Danilo Serbedzija
Uloge:Rade Serbedzija, Kresimir Mikic and Bogdan Diklic
Studio:Vans
Zemlja:Croatia
Jezik:Hrvatski
Podeli:



Preporucujemo

YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu
Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...