•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

A Man Apart (2003)

Sean Vetter i Demetrius Hicks članovi su DEA-e, organizacije uključene u pravi rat koji se odvija na granici Meksika i američke savezne države Californije.

Vetter (Vin Diesel) i Hicks (Larenz Tate) slove kao najuspešniji pripadnici DEA-e. Iskustvo su stekli odrastavši na ulici gde su naučili kako tamo funkcionišu stvari. Na njihovoj meti je "Memo" Lucero, jedan od vodećih ljudi povezanih sa trgovinom narkoticima sa one strane granice. Njihov zadatak je namamiti ga preko granice, u Californiju i uhapsiti. Ali kako to učiniti?

Na ovo pitanje neće biti potrebno pronaći odgovor. Lucera će vrlo brzo zameniti izvesni Diablo, koji će, samim time postati nova meta dvojice detektiva. Nedugo zatim Vetterova žena je ubijena, iza svega stoji upavo Diablo. Vetter će učiniti sve da osveti ženu u čemu će mu pomoći i sam Lucero, sada iza rešetaka.

Kako bi u tome uspeo biće mu potrebna pomoć Lucera koji se nalazi iza rešetaka. Usput, Vetter i Hicks će se morati itekako potruditi kako bi došli do naoko nedodirljivog Diabla. Vetterova opsednutost osvetom neće im nimalo pomoći.

Sirov i grub film koji je Vin Diesel odlično izneo od početka pa do kraja. Onima koji ga poznaju iz Paklenih ulica ovde će videti njegovo mnogo grublje lice.

Žanr:Akcija, Krimi, Drama
Godina:2003
Reziser:F. Gary Gray
Scenario:Christian Gudegast, Paul Scheuring
Uloge:Vin Diesel, Timothy Olyphant, Larenz Tate
Zemlja:United States
Jezik:Engleski
Trajanje:119 minuta
Podeli:



Preporucujemo

YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu
Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...