•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

A Painting Lesson (La lección de pintura) (2011)

Film La leccion de pintura je film koji dolazi sa španskog govornog područja sa Daniel Giménez Cacho, Verónica Sánchez i Juan José Susacassaom u glavnim ulogama.

Farmaceut u malom gradu, za koga radi majka tinejdžerka, primećuje da je njen sin, dečak sa sela, izuzetno talentovani slikar. Radnja filma je smeštena u Čileu, nekoliko godina pre državnog udara 1973. godine.

U Čileu 1960-ih godina, sin jedne siromašne neudate tinejdžerke je talentovani slikar. Čovek koji je otkrio njegov talenat je vlasnik apoteke u predgrađu malog ruralnog grada, odmah pored pruge. I sâm je amaterski slikar koji će od dečaka pokušati da napravi velikog slikara, nalik onima iz njegovih knjiga. Priča o dečaku koji je mogao da postane veliki umetnik, da nije nestao u svojoj 13-oj godini, zajedno sa svim svojim delima, 13. septembra 1973. na dan državnog udara, ispričana je iz ugla jednog starijeg farmaceuta.

Žanr:drama, rat, porodica
Godina:2011
Reziser: Pablo Perelman
Scenario: Pablo Perelman
Uloge:Daniel Gimenez Cacho, Veronica Sanchez, Juan Jose Susacassa
Award:2 osvojene
Studio: Oasis Producciones Cinematograficas S.L.
Zemlja:Spain
Jezik:Španski
Trajanje:85 minuta
Podeli:



Preporucujemo

Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....