•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

A sada, nešto sasvim drugačije: Pajtonovci planiraju snimiti SF

Izgleda da ni više od 40 godina nakon premijere Letećeg cirkusa Montyja Pythona, još uvek nismo čuli poslednju reč njegovih autora. Prema pisanju portala Variety, Pajtonovci u martu planiraju da počnu sa snimanjem naučno-fantastičnog filma ‘Absolutely Anything’. I to u gotovo kompletnom sastavu.

Terry Jones režiraće film prema vlastitom scenariju. John Cleese, Terry Gilliam i Michael Palin takođe su unutra, a pristane li na ponuđenu saradnju Eric Idle, nedostajaće samo pokojni Graham Chapman. Deo tima već ima SF iskustvo: Gilliam potpisuje scenario i režiju, a Palin ulogu u filmu Brazil, fantaziji o tiraniji u tehnokratskom društvu sutrašnjice.

U ‘Absolutely Anything’, Pajtonovci će igrati skupinu vragolastih vanzemaljaca koji odabranom Zemljaninu podaruju apsolutnu moć, sposobnost da učini šta mu je god volja. Iz toga će, očekivano, proizaći prava farsa praćena komentarima Robina Williamsa, odnosno njegovog glasa zarobljenog u telu pričljivoga psa.

Podeli:



Preporucujemo

Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...