•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

A.C.A.B.: All Cops Are Bastards (2012)

Italijanski režiser Stefano Sollima snimio je film kontraverznog naziva A.C.A.B (all cops are bastards), koji je inspirisan istinitim događajem iz 2007. godine kada je jedan policajac nesavesno upucao jednog od navijača Lacija. Smrt Gabrijelea Sandrija, koji je 2007. godine poginuo tako što ga je u vrat upucao jedan od policajaca koji su pokušavali da razdvoje sukob između navijača Lacija i Juventusa, dospela je na filmsko platno.

Italijanski režiser Stefano Sollima putem ovog filma A.C.A.B. pokušao je da ovekoveči ovu priču i da ukaže na nasilje koje policija u Italiji neretko sprovodi nad navijačima. Sandri, koji je tragično nastradao u svojoj 26. godini, je u filmu predstavljen kao potpuno običan momak koji je zbog svoje strasti prema Laciju imao nesreću da se u pogrešnom trenutku pronađe na pogrešnom mestu. Smrt ovog mladića, što je i predstavljeno u filmu, ujedinila je tada navijače Rome i Lacija koji su do tog trenutka bili smrtni rivali.

Žanr:akcija, krimi, drama
Godina:2012
Reziser:Stefano Sollima
Scenario:Carlo Bonini
Uloge:Pierfrancesco Favino, Filippo Nigro, Marco Giallini
Award:7 osvojenih
Studio:Cattleya
Zemlja:Italija
Jezik:Italijanski
Trajanje:112 minuta
Podeli:



Preporucujemo

Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...