•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

ABC najavio 18. sezonu popularne serije "Grey's Anatomy"

ABC je najavio da će "Grey's Anatomy" dobiti i 18 sezonu, a zvezda Ellen Pompeo produžiće ugovor da nastavi da glumi dr. Meredith Gray.

Medicinska drama, koja je trenutno u svojoj 17. sezoni, televizijska je emisija broj jedan u ključnoj demografskoj kategoriji od 18 do 49 među mrežama koje izveštavaju o gledanosti, privukavši ukupno 8,3 miliona gledalaca.

ABC je takođe najavio novu sezonu "Station 19" koja je pored "Grey's Anatomy" najgledanija ABC-ove scenarističke emisije.

"Grey's Anatomy" ove je godine izbacio nekoliko dugogodišnjih članova glumačke ekipe, a Giacomo Gianniotti i Jesse Williams napustili su serijal u poslednjih nekoliko meseci. Međutim, potvrđeno je da će se članovi glumačke ekipe Chandra Wilson i James Pickens Jr. vratiti u 18. sezonu zajedno s Pompeom.

Krista Vernoff, izvršna producentica "Grey's Anatomy" i "Station 19", i kreator nove drame "Rebel"- obnovili su višegodišnji ugovor s ABC Signature u martu, a nastavit će voditi i "Grey's Anatomy" i "Station 19".

Kada je 2005. "Grey's Anatomy" premijerno prikazana na ABC-u - stvorila ju je Shonda Rhimes - niko nije očekivao da će to postati najdugovječnija drama u istoriji TV-a. Nadmašila je i "MASH" (11 sezona) i "ER" (15 sezona), prethodne rekordere.

Podeli:



Preporucujemo

Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...