•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

AMC najavljuje nastavak popularne serije Fear the Walking Dead

Nastavak treće sezone originalne AMC-ove serije “Fear the Walking Dead” najavljen je za 11. septembar u dobro poznatom terminu, 3h ujutru i reprizom u 22h istog dana. Druga polovina sezone doneće osam novih poglavlja, koje će u prvoj i poslednjoj nedelji gledaocima doneti još više uzbuđenja, emitovanjem dve epizode za redom. Serija trenutno zauzima drugo mesto po gledanosti među američkim kablovskim televizijama, a potpisuju je Dave Erickson, Robert Kirkman, Gale Anne Hurd, Greg Nicotero i David Alpert.

U drugoj polovini treće sezone “Fear The Walking Dead” porodice Clark i Otto učvršćuju primirje sa Nacijom. Nekadašnji neprijatelji sada moraju da pronađu način da prežive zajedno. Tenzija raste na Broke Jaw ranču pošto je policija ukinuta, resursi su oskudni, a zaraženi opsedaju teritoriju. Brana Gonzalez, koja predstavlja izvor života, koristiće jugu. Strand je dotakao dno i sada mu je potreban partner da bi iskoristio jedinu važeću valutu u svetu, ukoliko želi da se vrati u igru. U međuvremenu, Daniel ponovo postaje vojnik (el soldado) i čeka svoje vreme služeći Loli i brani, ali ne odustaje od Ofelijinog duha.

Podeli:



Preporucujemo

Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...
YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu