•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

ARENA SPORT KANALI DOSTUPNI BAŠ SVIMA!

Svi Arena Sport kanali, zajedno sa preko 60 dodatnih TV programa, od sada će biti dostupni svim korisnicima u Srbiji, Sloveniji, Hrvatskoj, BiH, Crnoj Gori i Severnoj Makedoniji putem nove aplikacije za pametne uređaje - Arena Cloud.Kao „rešenje za sve Arene“, aplikacija korisnicima nudi ekskluzivan sadržaj, kompletnu ponudu TV kanala Arena Channels Group, kao i sve serije u produkciji Telekoma Srbija i to potpuno besplatno u prva tri meseca korišćenja i bez ugovorne obaveze.

Arena Cloud aplikacija namenjena je svim ljubiteljima kvalitetnog sportskog, serijskog, zabavnog i filmskog sadržaja i predstavlja revoluciju u dostupnosti i emitovanju televizije, kreiranu u potpunosti u skladu sa potrebama korisnika.

Lansiranje aplikacije koja je namenjena svim pametnim uređajima doprineće stvaranju još šire publike koja prati sport, naveo je Nebojša Žugić, generalni direktor Arena Channels Group.

„Prethodne dve godine predano radimo na tome da naši gledaoci uživaju u najboljem sportskom programu, a u našoj arhivi nalaze se svi legendarni sportski momenti protekle decenije. Zato mi je posebno zadovoljstvo što smo lansiranjem Arena Cloud aplikacije napravili još jedan korak napred u unapređenju svojih usluga i učinili naš program još dostupnijim široj populaciji“, istakao je Žugić.

„Pokretanje Arena Cloud aplikacije definitivno će imati veliki uticaj na postojeće tržište, kao jedinstveni servis koji će bogat i kvalitetan TV sadržaj učiniti dostupnim apsolutno svima, bez pravljenja razlike među korisnicima. Naše poslovanje zasnovano je na stalnoj primeni inovacija i najsavremenijih tehnologija, a zadovoljstvo korisnika za nas predstavlja apsolutni prioritet. Upravo zato, za sve njih smo pripremili još jedno iznenađenje – priliku da već sada pretpremijerno gledaju seriju „Klan“ ekskluzivno samo na Arena Cloud-u, a čije zvanično emitovanje počinje 25. decembra na kanalu Superstar TV“, rekao je Vladimir Lučić, koordinator za internet i multimediju Telekom Srbija grupe.

Preuzimanje aplikacije se obavlja jednostavno, putem Google Play Store-a ili Apple Store-a i može se koristiti na svim pametnim uređajima. Na ovaj način, ekskluzivni prenosi Arena Sporta, kao što su utakmice Lige šampiona, Lige Evrope, Super lige Srbije i mečevi NBA i ABA lige biće dostupni fanovima sporta za gledanje uživo, u svakom trenutku i bilo gde da se nalaze.

Podeli:



Preporucujemo