•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

ASSASSIN'S CREED MEN'S NIGHT U BIOSKOPU VILIN GRAD

U četvrtak, 29. decembra, u bioskopu Vilin Grad, biće održan Men’s night, tematsko veče koje je namenjeno muškarcima, a gde su i dame dobrodošle.

Posetioci bioskopa će premijerno moći da pogledaju film "Assassin's Creed", dok će uz svaku kupljenu ulaznicu, po standardnoj ceni od 370 dinara, dobiti i energetsko piće na poklon. Svi posetioci će, pre projekcije, moći da se zabave u gejming kutku, i odigraju igricu po kojoj je i nastao film Assassin's Creed.

Početak projekcije je u 20 časova, a ulaznice su u prodaji.

O MEN’S NIGHT-U

Men’s night u bioskopu „Vilin Grad“ је osmišljen kao tematsko veče, namenjeno muškoj populaciji, koje će posetiocima bioskopa pružiti kvalitetnu filmsku zabavu, uz različite poklone i prateće programe. Iako je veče tematsko, dame takođe mogu prisustvovati.

O FILMU „ ASSASSIN'S CREED“

Assassin's Creed je jedna od najuspešnijih akcionih igrica današnjice, a ovo je prvi film snimljen po njoj. Režiju potpisuje Džastin Kurcel, a uz Fasbendera igra i oskarovka Marion Kotjar, Majkl Kenet Vilijams i Džeremi Ajrons.

Kalum Linč, čiji lik igra Majkl Fasbender, zahvaljujući revolucionarnoj tehnologiji koja otključava njegova genetska sećanja, otkriva da je potomak tajnog društva „Asasina". Pomoću nje, on proživljava avanture svog pretka Agilara u Španiji 15. veka.

Kada stekne neverovatno znanje i moći, Linč se vraća u savremeno doba kako bi se suprotstavio opasnim i moćnim vitezovima templarima.

Nakon premijere, film "Assassin's Creed" biće na redovnom repertoaru bioskopa „Vilin Grad“.

Podeli:



Preporucujemo

Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...