•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Aaron Paul i Bryan Cranston prihvatili uloge u novom filmu 'Breaking Bad'

Fanovi serije "Breaking Bad" mogu odahnuti, fenomenalni dvojac Aaron Paul i Bryan Cranston su prihvatili uloge i pojaviće se u novom filmu "Breaking Bad" pored još nekoliko glumaca koji su publici poznati po prethodnim pojavljivanjima u seriji.

Bryan Cranston, glavni lik serije, u novembru 2018. je otkrio da za nekoliko dana počinje snimanje filma baziranog na istoimenoj seriji, ali tada još nije bilo poznato da li će se on pojaviti u njemu, s obzirom da je njegov lik Walter White preminuo na kraju pete sezone.

Snimanje serije je završeno 2013. godine a ona je proglašena jednom od najboljih serija ikada, te je dobila najviše pozitivnih kritika i pohvala od publike.

Režiseri filma su osim Bryana i Aarona najavili i ponovno pojavljivanje Krystena Rittera, Jonathana Banksa, Jessea Plemonsa, Charlesa Bakera, Matta Jonesa i Roberta Forstera.

Očekuje se i povratak tragične ljubavi jedne od glavnih uloga, Aarona Paula, koji u seriji glumi Jessieja Pinkmana. Njegova bivša devojka koja je preminula u seriji bi se trebala pojaviti u filmu u jednom od njegovih sećanja.

Bryan je u jednom od ranijih intervjua izjavio kako mu se lik Waltera Whitea jako dopao i kako bi ga rado opet igrao.

"Uzbuđen sam zbog snimanja filma jer je snimanje serije bilo jedno od najljepših profesionalnih iskustava u mom životu i jedva čekam da se ponovo sretnem i radim sa svim tim ljudima", zaključio je Bryan.

Podeli:



Preporucujemo

Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...