•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Abigail Breslin

Abigail Breslin (14. april 1996. godine, New York, USA) je talentovana i harizmatična glumica s pet je godina dobila ulogu u filmu Signs (M. Night Shyamalan, glumi Mel Gibson, 2002.)

Uskoro ćemo moći da je vidimo u filmu Ender’s Game (glume Asa Butterfield, Harrison Ford, Ben Kingsley i Hailee Steinfeld) o neobično talentovanom detetu koje šalju u vojnu školu u svemiru da se pripremi za invaziju 70 godina nakon užasnog rata sa svemircima.

Abigail je nedavno završila snimanje nezavisnog filma The Class Project (režija Stan Brooks, glumi Mira Sorvino), a pamtimo je i po ulozi u Little Miss Sunshine za koju je bila nominovana za nagradu za najbolju glumicu na međunarodnom filmskom festivalu u Tokiju, kao i za najbolju sporednu glumicu za Oskara i nagrade SAG-a i BAFTA-e.

Ostali njeni filmovi su Janie Jones, Zombieland, My Sister’s Keeper, New Year’s Eve, Raising Helen, The Ultimate Gift, The Santa Claus 3, No Reservations, Definitely Maybe, Nim’s Island i Kit Kittredge: An American Girl.

Gostovala je u serijama “Law And Order: Special Victims Unit”, “Navy N.C.I.S.”, “What I Like About You” i “Grey’s Anatomy”.

Na Brodveju je 2010. glumila u The Miracle Worker s Allison Pill.

Breslin je jedna od osnivačica banda CABB koji je nedavno objavio svoj prvi singl „Well Wishes” (twitter @CABBtheBAND)

Filmografija:
2013 Virgin Mary (pre-production)
2013 August: Osage County (post-production)
2013 Ender's Game (post-production)
2013 Final Girl (post-production)
2013/II The Call
2013 Haunter
2012 Zambezia
2012 Perfect Sisters
2011 New Year's Eve
2011 Rango
2010 Janie Jones
2010 Quantum Quest: A Cassini Space Odyssey
2009 Zombieland
2009 My Sister's Keeper
2008 Kit Kittredge: An American Girl
2008 Nim's Island
2008 Definitely, Maybe
2007 No Reservations
2006 Air Buddies (video)
2006 The Santa Clause 3: The Escape Clause
2006 The Ultimate Gift
2006 Grey's Anatomy (TV series)
2006 Ghost Whisperer (TV series)
2006 Little Miss Sunshine
2005 Family Plan (TV movie)
2004 Chestnut: Hero of Central Park
2004 NCIS (TV series)
2004 Law & Order: Special Victims Unit (TV series)
2004 Keane
2004 The Princess Diaries 2: Royal Engagement
2004 Raising Helen
2002 What I Like About You (TV series)
2002 Hack (TV series)
2002 Signs

Podeli:



Preporucujemo

I Monika Beluči u "Južnom vetru"?
Omiljeni lik iz "La Case de Papel" dobija vlastitu seriju
Ko je sve bio agent 007
Opera “Služavka Gospodarica” na velikoj sceni Kolarca...
Izašle su poslednje epizode "La Case de Papel"
Beogradska premijera monodrame o Nadeždi Petrović...
Festival Alternative film/video u znaku Nesvrstanih
FRANCUSKO-SRPSKI FILMSKI SUSRETI #6 1-3. decembar 2021,...
U prodaji karte za premijeru nove komedije Dušana...
Film “Skoči, dušo” na zatvaranju 13. Merlinka...
Konferencija „Vidimo se u bioskopu!“ i Skupština...
Direktor Nisvila najavljuje 200.000 posetilaca
Film "Nije loše biti čovek" - Dušan Kovačević:...
Repertoar Cineplexx Niš bioskopa za period od 25. novemba...
Ladies night događaj uz film ,,Gučijevi“ 25. novembra...
Rasprodata premijera filma “Nije loše biti čovek”...
Muzej savremene umetnosti Vojvodine - Performans Ivane...
Ekipa filma „Deset u pola“ u Beogradu: PANDEMIJA ĆE...
Ovacije na ekskluzivnoj projekciji komedije “Deset u...
Branko Đurić i Izudin Bajrović o premijeri komedije...
Komplet za Nišville 2022 po ceni pojedinačne ulaznice!
Najnovija Diznijeva avantura u Cineplexx bioskopima
Ladies night događaj uz film Gučijevi 25. novembra od 20...
Ekskluzivno i uživo - Kraljevska opera i balet iz Londona...
Stigao trejler za "Vrisak"
Film "Toma" pogledalo više od milion gledalaca
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 25. novembra do 1.decembra
Iduća godina donosi premijere sjajnih filmova
Filmski centar Srbije - Dani domaćeg filma u više od 40...
Film "Južni vetar 2 - Ubrzanje" videlo 600 hiljada ljudi