•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Adam Davin i Zek Efron prave frku na venčanju

Urnebesna komedija „Frka na venčanju“ nam na veliko platno stiže ovog leta.

Majk (Adam Davin) i Dejv (Zek Efron) su blizanci koje su roditelji primorali da pronađu pratilje za venčanje njihove sestre na Havajima. Tražeći izlaz iz ove situacije, oni postavljaju oglas na internet, koji postaje prava medijska senzacija. Fantastičnu priliku za avanturu na Havajima sa braćom, nikako ne žele da propuste devojke Alis (Ana Kendrik) i Tatjana (Obri Plaza) koje se javljaju na ovaj oglas. Međutim, da život nije uvek onakav kakvim ste ga zamišljali, dokazuje i to da Majk i Dejv ne dobijaju pratilje kakve su očekivali.
Film po scenariju Endrua Džeja Koena i Brendona O’Brajana, režirao je Džejk Zimanski, a već u prvom trejleru najavljuje nezaboravnu zabavu.„Frka na venčanju“ stiže u bioskope 24. jula.

Podeli:



Preporucujemo

YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu
Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...