•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Adam Sandler glumi u novoj romantičnoj komediji

Američki glumac Adam Sandler će glumiti u novoj romantičnoj komediji fimskog studija Warner Bros.

Ovaj još neimenovani projekat, koji se prvo zvao "Blended", govori o čoveku i ženi koji nakon jako lošeg prvog sastanka ostanu zarobljeni u jednom odmaralištu zajedno sa decom iz prvih brakova.

Kako piše The Hollywood Reporter, film će producirati Sandlerova kompanija Happy Madison u saradnji sa kompanijom Gulfstream Pictures.

Američka glumica Sandra Bullock je trebala igrati glavnu žensku ulogu u ovom filmu dok se on 2007. godine još uvek zvao "Blended", ali je odustala od toga.

Trenutno se traži glumica koja će igratu glavnu žensku ulogu u ovom filmu, a najverovatnije je da će je dobiti Drew Barrymore.

Sandler će zbog snimanja ovog filma odgoditi snimanje vestern komedije "Ridiculous 6".

Podeli:



Preporucujemo

Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...