•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Aflek i Dejmon u filmu o korupciji u Fifi

Holivudski glumci Ben Aflek i Met Dejmon planiraju da snime film o skandalu koji je nedavno pogodio Međunarodnu fudbalsku federaciju, javlja Rojters.

Projekat kompanije „Varner bros“ o skandalu u Fifi režiraće Gevin O’Konor po knjizi Kena Besindžera Kuće prevare, prenosi Tanjug.

Film pratiti život bivšeg funkcionera Međunarodne fudbalske federacije Čaka Blejzera, koji je 2010. godine priznao da je zajedno sa ostalim čelnicima ove organizacije primao mito.

Dugogodišnji prvi čovek svetske kuće fudbala Sep Blater krajem maja je po peti put izabran za predsednika Fife, ali je samo nekoliko dana nakon reizbora saopštio da se povlači sa te funkcije nakon novog, velikog korupcionaškog skandala u koji su umešani zvaničici te fudbalske organizacije.

Podeli:



Preporucujemo

YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu
Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...