•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Alcarràs (2023) - uskoro

Porodica Sole svako leto provodi berući breskve u Alkarasu, malom katalonskom selu. Susreću se sa krizom usled koje bi im ovogodišnji rod mogao biti i poslednji. Novi planovi, koji uključuju seču drveća breskve i postavljanje solarnih panela, izazivaju razdor u ovoj velikoj porodici. Po prvi put se suočavaju sa neizvesnom budućnošću i rizikuju da izgube više od svog voćnjaka.

Nakon debitantskog filma Fridino leto, rediteljka Karla Simon se ponovo oslanja na svoje iskustvo života na katalonskom selu, gde ljudskim životima upravljaju godišnja doba i hirovita klima. Porodična dinamika može biti zamućena ekonomskim problemima. Svaki član porodice to podnosi na svoj način, a kako će se izboriti sa tim pogledajte u bioskpima od 09.02.

Film je dobitnik Zlatnog medveda za najbolji film na Berlinalu 2022.

Glumci Jordi Pujol Dolcet, Anna Otín, Berta Pipó, Josep Abad, Albert Bosch

Režiser:Carla Simón

Podeli:



Preporucujemo