•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Alec Baldwin: "Homoseksualci fundamentalisti uništili su moj show!"

Nakon što je ispred svog njujorškog doma ušao u svađu s paparazzom kojeg je, navodno, nazvao "pederskim pušačem ku**a", MSNBC ukinuo je novi show Aleca Baldwina.

"Nakon što se uokolo proširio video u kojem ja nekog nazivam 'nekakvim pušačem ku**a', jer na snimci ne možete čuti što stvarno govorim, i nakon što New York Post proširi priče o meni, ne preostaje vam ništa. Ništa. Preostaje vam samo po celi dan braniti se od napada", rekao je Baldwin za Gothamist i dodao: "Postoji fundamentalističko krilo boraca za gay prava, Rich Ferraro (potpredsednik udruženja GLAAD) i Andrew Sullivan (gay bloger), za koje je ovo verovatno najveća pobeda. Uništili su moj show. Ali, i ja preuzimam deo krivice".

Baldwin spominje i priču u New York Postu, a reč je o članku koji se vrti oko bahatog ponašanja glumca koji je izgubio živce nakon što nije mogao dobiti prostoriju za šminkanje. Prostoriju je koristila žena koja boluje od raka i koja je alergična na sprej za kosu, a Baldwin je navodno izjavio: "Je*e mi se ima li rak ili ne, želim tu je*enu sobu".

"U tim pričama uvek postoji zrno istine. Da, tražio sam sobu, ali niko mi nije rekao da žena boluje od raka već da je alergična na neke hemikalije. I nikada nisam rekao da mi se je*e za njenu bolest", zaključio je Baldwin.

Website:vijesti.ba
Podeli:



Preporucujemo

YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu
Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...