•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Alex Winter ne misli da su ’Bill & Ted 3’ nastali zbog uspeha John Wick-a

Alex Winter ne veruje da je uspeh franšize John Wick otvorio put za Bill & Ted Face the Music. Keanu Reeves je do sada glumio John Wick-a u tri dela, a na putu je i za nove nastavke (a možda i seriju). Prvi film je doživeo je neočekivani uspeh, dok su sledeća dva poglavlјa bila ogromni hitovi, naizgled najavljući još jednu fazu Reeves-ove duge karijere, iako nikada nije otišao. Ali da li je uspeh John Wick-a pomogao da Bill & Ted Face the Music postanu stvarnost?

U novom intervjuu, Alex Winter razgovarao je o dugom putu do ponovnog uvođenja Billa i Teda u bioskope i domove. O nastavku se govorilo decenijama i neko vreme je izgledalo kao da to nikada neće da se dogodi, ali ne i zbog nedostatka pokušaja. Kreatori Bill i Ted-a, Ed Solomon i Chris Matheson već su pripremili priču, a Keanu Reeves i Winter potpisali su povratak. Studiju je trebalo dosta vremena da se zagreje za ideju, i to dobro nakon što su prikazana prva dva filma o John Wick-u. Winter je imao ovo da kaže na pitanje o uspehu akcione franšize na Bill & Ted Face the Music.

"Bilo bi logično da je to slučaj, ali to nije bio pogled iznutra. Mnogo pogrešnih startova i puno problema koje smo imali sa finansiranjem bilo je dobro nakon što je John Wick 1 izašao i postao ogroman hit. I ja, na neki način, malo sam se bojao da će nam to naštetiti, jer Ted ne može da bude dalјe od John Wick-a. Dakle, svako ko misli: „Želimo još te stvari koju Keanu radi tako uspešno“, to nismo mi uopšte - definitivno. Jednostavno nije. Mi smo suprotno od toga. Iskreno, iznutra se zaista osećalo kao da dolazi iz baze obožavalaca, mislim da se i Keanu oseća slično jer smo o tome dosta razgovarali".

Keanu Reeves je već decenijama jedan od omilјenih svetskih glumaca. Naizgled ne može da pogreši i ima ogromnu istoriju pomaganja lјudima daleko od mesta gde se kamere vrte. John Wick franšiza je masivna, ali niko ne bi mogao da zaboravi da je besna baza fanova čekala skoro 30 godina da vidi ‘Bill & Ted Face the Music’. Pre nego što je bio John Wick, bio je Theodore "Ted" Logan iz moćnih Wyld Stallyns-a.

Studio je navodno na ’Bill & Ted Face the Music’ gledao kao na rizik. Trebao je da košta značajnu količinu novca da bi se proizveo da bi se to uradilo, iako budžet nije ništa u poređenju sa drugim blockbustersima na tržištu. Na kraju, prema rečima Alex Winter-a i Keanu Reeves-a, fanovi su učinili da treći nastavak postane stvarnost nakon što su toliko dugo insistirali na njemu.

Na kraju, svet nije bio ono što je svet očekivao kada je lopta 1. januara pala nazad. Svi glavni filmovi su postavlјeni u neizvesnost ili su objavlјeni na neobične načine, što se i dogodilo sa ’Bill & Ted Face the Music’. Mogao je da se prikaže u nekim odabranim bioskopima i dostupan je za strimovanje na VOD-u. Nastavak je lјudima pružio bekstvo, zajedno sa zanimlјivom pričom koja ne može da bude dalјe od franšize John Wick.

Podeli:



Preporucujemo