•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Alicia Vikander i James McAvoy ljubavnici u triler-drami 'Submergence'

Objavljen je prvi trailer za nadolazeću ljubavnu dramu "Submergence" u kojoj glavne uloge tumače Alicia Wikander i James McAvoy. Novo ostvarenje hvaljenog nemačkog režisera Wima Wendersa oduševiće romantičare.

Drama "Submergence" snimljena je po istoimenom romanu J.M. Ledgarda iz 2011. godine. Scenario za film prilagodio je Erin Dignam koji je ranije radio na drami "The Last Face" koju je režiro Sean Penn.

Radnja filma vrti se oko dvoje ljubavnika koji su razdvojeni jedno od drugog hiljadama kilometara. McAvoy glumi inteligentnog engleskog špijuna Jamesa, stručnjaka za praćenje džihadista, dok Wikander tumači ulogu biomatematičarke i profesorice Danielle Flinders. Njih dvoje kreću na putovanje na suprotne krajeve sveta, a situacija će se zakomplicirati kad dođe do otkrivanja Jamesove lokacije.

Pored McAvoya i Wikander, u filmu se pojavljuju i Alexander Siddig, Jannik Schümann, Reda Kateb, Mohamed Hakeemshady i mnogi drugi.

Wendersova drama je premijerno prikazana u sklopu prošlogodišnjeg TIFF-a, a u bioskopsku distribuciju kreće 13. aprila ove godine.

Podeli:



Preporucujemo

Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...