•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Alicia Vikander i Michael Fassbender se tajno venčali na Ibizi

Slavni holivudski par Alicia Vikander i Michael Fassbender venčali su se tajno na Ibizi u krugu najbližih članova porodice, prijatelja i kolega.

Iako njih dvoje nisu potvrdili informacije o venčanju, mediji prenose kako su razmenili zavete na skromnoj ceremoniji na španskom ostrvu. Oni su viđeni s burmama na rukama u jednom španskom restoranu gde su bili česti gosti i prilikom letovanja proteklih godina.

"Detalji venčanja nisu bili poznati. Oni su samo rekli gostima da dođu na Ibizu gde su svi imali rezervisane sobe u hotelu", rekao je neimenovani izvor za novine Sun.

Sudeći prema fotografijama, novopečeni bračni par se nakon venčanja dobro zabavljao s prijateljima na egzotičnoj plaži.

Vikander i Fassbender su zajedno tri godine, a upoznali su se na snimanju filma "The Light Between Oceans" 2004. godine. S obzirom na to da Vikander ima 28 godina, a Fassbender 40, mnogi su osuđivali njihovu vezu, ali njih dvoje se nisu osvrtali na negativne komentare.

Irski glumac nije mnogo pričao o njihovoj vezi, ali prošle godine je rekao kako se oseća dobro što mu se desila takva ljubav.

Podeli:



Preporucujemo

Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...