•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Amanda Seyfried igra Cosette u “Les Miserables”

Amanda Seyfried bi trebalo da igra Cosette u Tom Hooper-ovim “Les Miserables”. U mjuziklu, njen lik je kćerka lika po imenu Fantine, koju treba da igra Anne Hathaway. Glumice su približnih godina, ali se njihove priče na filmu dešavaju odvojeno, u razmaku od skoro 10 godina, pa tako Seyfried-ova koja je samo 3 godine mlađa od Hathaway-eve, može da igra njenu kćerku.

U filmu će glumiti i: Hugh Jackman (kao Jean Valjean), Helena Bonham Carter, Russell Crowe, i Sacha Baron Cohen. Scenario je napisao William Nicholson, a film u bioskope stiže 7. decembra.

Podeli:



Preporucujemo

YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu
Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...