•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Amber Heard gaji osećanja prema bivšoj devojci?

Kako pišu strani mediji, Johnny Depp proživljava pravu dramu jer njegova verenica Amber Heard u poslednje vreme provodi mnogo vremena sa svojom bivšom devojkom.

Amber je jednom prilikom javno otkrila kako voli i muškarce i žene, pa je pre veze s Johnnyjem Deppom bila u lezbejskoj vezi sa Tasyom Van Ree. Njih dve su raskinule 2012. godine kada je Amber otpočela vezu s poznatim glumcem.

"Johnny je na početku veze sa Amber bio poprilično siguran kako u sebe tako i u nju. Čak joj je dozvolio da ostane u kontaktu sa Tasyom rekavši da treba da ostanu prijateljice".

"Međutim, izgleda da su se stvari otele kontroli. Johnny je primetio da njih dve provode sve više vremena zajedno. On misli da Amber i dalje gaji osećanja prema Tasyi".

"Sada razmišlja kako da stane na put njihovom druženju", rekao je jedan izvor za "Showbizspy".

Podeli:



Preporucujemo

Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...
YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu