•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Amber Heard u zagrljaju glumca Jamesa Franca

Amber Heard paparazzi su uhvatili u zagrljaju drugog muškarca, ali sve je to bilo samo za potrebe snimanja novog filma The Adderall Diaries u kojem joj je partner slavni James Franco.

Snimanje filma odvija se u Brooklynu, a glumci su viđeni i da se druže izvan seta. Čini se da Amber i James uživaju u zajedničkom druženju jer su uvek nasmiešeni i imaju dobru hemiju na setu.

Film The Adderall Diaries radi se o muškarcu koji je u potrazi za svojim identitetom dok rešava slučaj ubistva u San Francisku, piše Daily Mail.

Pamela Romanowsky je rediteljica, a u filmu će glumiti i Ed Harris, Cynthia Nixon i Christian Slater.

Na setu je viđen i sam Johnny Deep koji je pazio na svoju verenicu, a nakon snimanja strastveno ju je poljubio.

50-godišnji glumac potvrdio je da su se on i Amber Heard verili, a svoj verenički prsten nazvao je 'ženskastim'.

- Mislim da bih bio bolji u izradi ženskih cipela, nego u planiranju venčanja. Ništa ne mogu planirati. Zaista sam loš u tim stvarima, - rekao je Depp.

Navodno je prsten bio prevelik za Amber pa ga je Depp počeo da nosi, rekao je izvor za Us Magazine. Amber će ovo biti prvi brak, a Depp je već bio u braku s Lori Anne Allison. Od 1998. bio je u vezi s Vanessom Paradis, francuskom glumicom i pevačicom, koju je upoznao dok je snimao "Deveta vrata". Par ima dvoje dece.

Website:avaz.ba
Podeli:



Preporucujemo

YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu
Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...