•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Amber nije stalo do Johnny Deppa, veruje da će joj srediti uloge

Glumica i manekenka Amber Heard (26) iskorišćava kolegu Johnnyja Deppa (49). Glumac je ludo zaljubljen u lepoticu i želi sa njom porodicu.

“Amber nije stalo do Deppa. Veruje da će joj srediti uloge u filmovima pa zato izlazi sa njim!” – kaže Deppov prijatelj.

Glumica se početkom novembra vratila u Deppov zagrljaj nakon što ga je letos ostavila. Zvao je, dolazio joj kući i kupovao joj poklone. Iako mu se Amber nije želela vratiti, jer su je mnogi napadali da je razorila vezu Deppa i Vanesse Paradis, ''pala'' je kad je pročitala ljubavne pesme koje joj je pisao.

Podeli:



Preporucujemo

YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu
Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...