•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Američki ambasador poručio Australijancima da prekinu piratizaciju "Game of Thrones"

Američki ambasador u Australiji, Jeffrey Bleich, poručio je Australijancima da prestanu nezakonito skidati epizode serije "Game of Thrones", nazvavši ih najgorim piratima na svetu, kada je u pitanju skidanje ove serije.

U postu nazvanom "Stopping the Game of Clones", Bleich, inače veliki fan ove HBO-ove serije, uporedio je pirateriju sa spletkama plemićkih kuća u seriji.

"Nažalost, koliko je epska ova serija, toliko je neviđena njena krađa širom sveta“, napisao je Bleich na svojoj zvaničnoj Facebook stranici.

"Kao ambasadora u Australiji, veoma me muči saznanje da su australijski fanovi jedni od najgorih prestupnika sa najvećom stopom piratiziacije ove serije na svetu“, piše Bleich.

TorrentFreak piše kako je "Game of Thrones" TV serija koja je najviše nelegalno preuzimana u prošloj godini, sa po 4,28 nezakonitih skidanja po epizodi, što je približno jednako broju gledalaca serije u regularnom programu.

Neil Gane, direktor Australijskeske federacije protiv kršenja autorskih prava (AFACT), navodi kako su istraživanja pokazala da većina ljudi koji nezakonito skidaju ovu seriju kaže da to rade samo zato što misle da je besplatno.

Podeli:



Preporucujemo

YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu
Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...