•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

America Ferrera

Amerika Ferera je najpoznatija kao Beti Suarez u hit komediji kuće ABC „Ugly Betty“. Uloga joj je donela Emija, Zlatni globus, nagradu Udruženja televizijskih glumaca, kao i nagrade ALMA i „Image“. Rođena je 18. aprila 1984. godine.

Holivud je osvojila ulogom u filmu Patriše Kardoso „Real Women Have Curves“. Osvojila je nagradu žirija Sandens festivala za najbolju glumicu i nominaciju za „Independent Spirit“ nagradu za najbolji debi.

Uskoro ćemo je gledati u Tod Bergerovom „It's a Disaster“, i u ulozi Helen Čavez u filmu Dijega Lune „Chavez“, o slavnom aktivisti i borcu za građanska prava Cezaru Čavezu. Nedavno je nastupila na Vest Endu kao Roksi Hart u mjuziklu „Chicago“, a glumila je i u CBS-ovoj hit seriji „The Good Wife“.

Filmografija:
2014 How to Train Your Dragon 2 (filming)
2013 Chavez (post-production)
2012 Dragons: Riders of Berk (TV series)
2012 End of Watch
2012 Christine (TV series)
2012 It's a Disaster
2011 Book of Dragons (video short)
2011 Dragons: Gift of the Night Fury (video short)
2011 The Good Wife (TV series)
2011 Funny or Die Presents... (TV series)
2010 Legend of the Boneknapper Dragon (TV short)
2006-2010 Ugly Betty (TV series)
2010 How to Train Your Dragon
2010 Our Family Wedding
2010 The Dry Land
2008 Tinker Bell (video)
2008 The Sisterhood of the Traveling Pants 2
2007 Under the Same Moon (La misma luna)
2007 Hacia la oscuridad
2007 Muertas (short)
2006 Steel City
2005 3:52
2005 Lords of Dogtown
2005 The Sisterhood of the Traveling Pants
2005 How the Garcia Girls Spent Their Summer
2004 CSI: Crime Scene Investigation (TV series)
2004 Plainsong (TV movie)
2004 Darkness Minus Twelve (short)
2004 $5.15/Hr. (TV movie)
2002 Touched by an Angel (TV series)
2002 Gotta Kick It Up! (TV movie)
2002 Real Women Have Curves

Podeli:



Preporucujemo

Dve nagrade za film Kada sam kod kuće Ivane Todorović na...
Ekipa filma House of Gucci dobija pojačanje
Willy's Wonderland (2021) - uskoro
Preminuo Volter Olkevic, zvezda serije Tvin Piks
Izložba „U gudurama Amerike“ u Bioskopu Balkan od...
Otvorena izložba „Transmutacija” Nikole Mihajlovića u...
Jugoslavenski klasici u programu Mreze festivala Jadranske...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 1. do 7. aprila
Alone (2021) - uskoro
BINA - Svečano otvaranje 16. BINA – Izložba Beogradska...
Eddie Murphy slavi 60. rođendan
Džordž R.R. Martin potpisao novi, višemilionski ugovor...
Rasel Krou u ekipi Marvelovog filma
Snima se dokumentarni film Gligorićeva Mar del Plata –...
Igra prestola se seli u pozorište
,,Mortal Kombat" stiže u Cineplexx Niš bioskop
Evan Peters moguća glavna zvezda filma Ace Ventura 3 –...
Monster Hunter (2020) (2020)
A Perfect Enemy (2020) - uskoro
Spiral: From the Book of Saw (2021) - uskoro
Devet filmova u devet dana Proljetnog izdanja Sarajevo Film...
Nikola Đuričko u američkoj naučno-fantastičnoj seriji
Repertoar Cineplexx Niš bioskopa od 8. do 14. aprila
Betmen ili Iron Man: Ko je najbogatiji superheroj?
Poslednja klapa filma o Tomi Zdravkoviću pala u Čikagu
Prvi pogled na jezivi horor koji je snimljen za samo 15...
Otvorena izložba Tragovi jednog vremena – Filmski...
Netflix sprema seriju o serijskom ubici poznatom kao...
Porodični vikend 3. i 4. aprila u bioskopu Vilin Grad
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 8. do 14. aprila