•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Amerikanci su tokom karantina najviše gledali "Prijatelje"

Mnogi stanovnici Sjedinjenih Američkih Država (SAD) odlučili su se zaštititi i ostati u svojim domovima dok se krizna situacija ne smiri, a stranica Variety prenosi istraživanje koje je pokazalo koje su serije najviše gledali za vreme boravka u karantinu.

CableTV.com sproveo je istraživanje u svih 50 saveznih država, a rezultati su pokazali kako su "Prijatelji" najgledanija serija za vreme koronavirusa. Serija o šest nerazdvojnih prijatelja popularna je u 11 saveznih država: Kaliforniji, Teksasu, Floridi, New Yorku, Ohaju...

Na drugom mestu je serija "Rick and Morty", koja je najviše gledana na Aljasci, u Arizoni, Koloradu i Nevadi. Ova animirana serija trenutno promoviše i prikazuje svoju četvrtu, najnoviju sezonu.

Još jedna serija čiju je popularnost važno spomenuti jeste "Breaking Bad", koja je najviše gledana u Meksiku.

Podeli:



Preporucujemo