•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Andres Muschietti napustio reboot `Mumije´

Universalov The Mummy zbog kreativnih je neslaganja ostao bez reditelja Andreasa Muschiettia.Iako se njemu sviđao scenario Jona Spaihtsa, glavešine su odlučile da je premračan i da žele snimiti family-friendly, akcijsko avanturistički blockbuster, a ne hororčinu kakvu je Muschietti imao na umu.

Projektu se pridružio pre manje od godinu dana, nakon što je njegov horror Mama s mizernim budžetom od 15 miliona zaradio deset puta više. Prethodnik mu je bio Len Wiseman, koji je sidro digao zbog pretrpanog rasporeda. Valjda će iz trećeg pokušaja universalovci imati više sreće u potrazi.

Mumija se prvi put u bioskopima pojavila pre čak 82 godine (1932), nakon čega je usledio pozamašan broj nastavaka, rebootova, serija…
Međutim, za razliku od ranije snimljenih, ovaj će put radnja biti smeštena u moderno doba. U bioskope se The Mummy očekuje u aprilu 2016.

Podeli:



Preporucujemo

YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu
Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...