•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Angelina Jolie: Majka je od mene napravila humanitarku

Holivudska glumica Angelina Jolie novinarima francuskog magazina Marie Claire je govorila o svojoj pokojnoj majci, odnosno njenom uticaju na Angelinin humanitarni rad kojim se danas bavi.

Na svome venčanju u avgustu Angelina je odala počast svojoj pokojnoj majci, a sada je otvoreno govorila o majčinstvu i o načinu na koji je majka uticala na nju.

Angelinina majka Marcheline Bertrand je preminula 2007. nakon duge borbe sa rakom jajnika, a glumica kaže da je ona bila nežna i blaga žena, ali da je za decu bila u stanju pomeriti planine.

"To je nešto zbog čega se oduvek divim ženama, ta mešavina nežnosti i snage. Majka je uvek pokušavala razumeti ovaj komplikovani svet, imala je veliko srce i bila veoma osetljiva na nasilje koje se dešava u svetu", dodala je Angelina.

Danas, kada gleda svoju decu, glumica se, prema vlastitom priznanju, oseća veoma povezano sa majkom, jer je njena deca najviše podsećaju na nju.

Upitana o drugim aspektima privatnog života, kazala je kako uvek nešto radi te da malo vremena ostavlja za odmor i opuštanje.

Website:klix.ba
Podeli:



Preporucujemo

Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....