•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Angelina Jolie i Luc Besson na novom zajedničkom projektu

Evo još malo vesti o Angelini Jolie. Verovatno se sećate njenih prethodnih akcionih hitova kao što su Tomb Raider, Mr. & Mrs. Smith, Wanted, Salt. U svakom od njih je ona ostavila utisak da je jednostavno neuništiva i da joj nijedan muškarac ne može nauditi. Iz tog razloga, prosto je neverovatno, da se do sada nije ostvarila saradnja između nje i režisera Luc-a Besson-a, ali i to će se najverovatnije konačno promeniti.

Prema navodima pojedinih časopisa i web sajtova, Jolie je u pregovorima da igra glavnu ulogu u novom akcionom filmu koji će da radi Luc Besson. Dok budući projekat nema još uvek tačan naslov a i detalji same radnje su veoma tanki, priča se da će radnja biti bazirana na "potpuno tačnim naučnim elementima" a šta to tačno znači idalje će biti misterija. Besson je napravio svoje ime i karijeru filmovima "La Femme Nikita" (1990), "Leon" (1994) kao i mnogim drugim akcionim hitovima u narednim godinama.

Ako se steknu odgovarajući uslovi i sve protekne u najboljem redu, snimanje bi moglo da krene na proleće 2012.godine. Pre toga Angelina Jolie će raditi sa Ridley-em Scott-om na biografskom filmu o Gertrudi Bell.

Podeli:



Preporucujemo

Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...
YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu