•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Angelina Jolie napušta glumu

Na promociji svog novog filma Maleficent, Angelina Jolie je šokirala sve kada je izjavila da u budućnosti želi da se fokusira na režiju i produkciju zbog čega više neće da glumi!

- Gluma mi više nije prioritet. Imala sam divnu karijeru i srećna sam što sam dobila šansu da ovako dugo radim ono što volim. Verujem da ću se pojaviti u još par filmova do kraja svoje karijere, ali ću se više fokusirati na režiranje i produkciju, kao i rad za Ujedinjene Nacije i borbu protiv seksualnog nasilja – izjavila je Jolie.

Iako se prošle nedelje pojavila informacija da će Angelina, nakon više od 10 godina i filma Mr & Mrs Smith, ponovo snimati zajedno sa svojim verenikom Bradom Pittom, glumica nije ni potvrdila ni demantovala te priče i kratko je prokomentarisala da njih dvoje još uvek razmišljaju da li da prihvate ovaj projekat.

Website:avaz.ba
Podeli:



Preporucujemo

Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...
YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu