•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Angelina Jolie nije plagirala scenario filma "U zemlji krvi i meda"

Sud u Los Angelesu presudio je u korist američke glumice Angeline Jolie, koju je tužio hrvatski novinar James J. Braddock (Josip Knežević) navodeći da je ukrala ideju iz njegovog romana "Slamanje duša" i da je pretočila u scenario za svoj režiserski prvenac "U zemlji krvi i meda".

Ipak, sud je doneo odluku da Braddockova tužba podnesena 2011. godine nije opravdana, odnosno da postoje neke sličnosti između romana i filma, ali da one nisu dovoljne da bi ovaj slučaj imao drugačiji ishod.

Jolie, producentska kuća GK Films i distributeri iz Film Districta sudu u Los Angelesu dostavili su dokumentaciju koja ukazuje da ideja za priču o ljubavi između srpskog vojnika i ratne zarobljenice nije ukradena.

Sudija okružnog suda Dolly Gee dodala je da Braddock mora dostaviti nove dokaze ukoliko ne želi da sud trajno odbaci njegovu tužbu.

Podeli:



Preporucujemo

Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...