•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Angelina Jolie potvrdila da se venčala sa Bradom u Kaliforniji

Slavna glumica Angelina Jolie potvrdila da je bila u braku s Bradom Pittom pre njihove svadbe u Francuskoj, piše Daily Mail.

39-godišnja glumica otkrila je italijanskom listu IO Donna da su ona i njen suprug dobili licencu za brak u Kaliforniji pre njihovog venčanja u Chateau Miraval u avgustu prošle godine.

Glumica je ovu vest potvrdila nakon što su mnogi počeli da sumnjaju da su već bili u braku pre ceremonije zbog američkih zakona koji zahtevaju da građani zatraže dozvolu od države.

'Pre venčanja u Francuskoj s decom, Brad i ja smo već obavili venčanje u Kaliforniji', priznala je Angelina.

'Kao Amerikanci, ne bismo se mogli legalno venčati u Francuskoj da to nismo već obavili. Nazvala sam Brada i rekla mu - nađemo se u pola pet popodne? Našli smo se i potpisali papire za brak', dodala je.

Međutim, venčanje u Francuskoj bilo je puno bolje, a posebno su mu se radovala njihova deca. Njih šestero aktiviralo se oko organizacije venčanja, a čak su svojim crtežima ukrasili i Angelinin veo.

'Angelina je obećala svojoj majci pre nego li je umrla da će se venčati u Francuskoj. Bile su vrlo bliske i ovo je bio način na koji joj je Angie odala počast', otkrio je izvor.

Podeli:



Preporucujemo

Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...