•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Angry Birds 2: Stari neprijatelji postaju prijatelji i zajedničkim snagama spašavaju svet

Njihov rat prekinuo je neočekivani savez jer ovog leta stari neprijatelji kreću u zajedničku misiju – spašavanje njihovog sveta. Rat se možda prekinuo, ali fantastična zabava i humor ne, a koliko dobro najdraže ljute ptice mogu nasmejati saznajte u bioskopima.

U filmu "Angry Birds film 2" rat, koji između ptica i svinja i dalje traje, biva prekinut s pojavljivanjem treće, zajedničke opasnosti. Naši poznati junaci Crveni, Žuti i Bomba sreću se s potpuno novim neprijateljem koji želi preuzeti ostrvo. Ovaj put ptice i svinje moraju sarađivati jer jedino zajedničkim snagama mogu pobediti pretnju koja im se približava. Hoće li u tome uspeti ili će ih njihove međusobne razmirice u tome sprečiti otkriće film o pticama koje obožavamo da ljutimo.

Angry Birds ekranizacija je jedne od najpopularniji video igara svih vremena, a svoj prvi filmski uspeh ostvarila je 2016. godine kada je originali film iza sebe ostavio velik broj zadovoljnijih gledaoca, onih malih ali i onih većih te je ostvario svetsku zaradu od preko 350 miliona dolara.

Naime, "Angry Birds Film" se od početka postavio kao film za celu porodicu i sve generacije pa se od njegovog nastavaka ne očekuje ništa manje. Živahan, živopisan i izrazito humorističan animirani filmski naslov koji će nas nasmejati, ali i nečemu naučiti jer ovaj neočekivani savez bivših neprijatelja protkan je životnim poukama.

Podeli:



Preporucujemo

Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...