•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Anime night u Cineplexx bioskopima uz film "Suzume"

U četvrtak, 25. maja od 19 časova Anime night biće održan u svim Cineplexx bioskopima. Ulaznice su u prodaji na blagajnama bioskopa i putem aplikacije CineplexxRS.

Anime govori o tinejdžerki Suzume koja slučajno otvori neobična vrata koja se nalaze u zaboravljenom parku blizu svog grada Kiušua.

Ubrzo nakon toga, Suzume počinje da primećuje neobične prizore pre nego što grad pogodi manji zemljotres. Nakon što se vratila do mesta gde je otvorila vrata, Suzume upoznaje misterioznog mladića, člana Čuvara, čiji je zadatak da putuje po Japanu i čuva portale koji vode u svet iza vrata. U svet koji krije veliku tajnu iz detinjstva devojke Suzume. I opasnost za ceo Japan.

Pored sjajne animacije, likova i muzike, za sve posetioce Anime night događaja pripemili smo i originalni poklon poster iz filma.

Pozivamo sve ljubitelje anime naslova da nam se pridruže 25. maja u Cineplexx bioskopima i pogledaju prvi film ovog žanra koji je titlovan na srpski jezik. Otkrijte zašto je ovaj film potpuni hit u Japanu i uživajte u prvom anime naslovu koji je bio u takmičarskoj konkurenciji na međunarodnom filmskom festivalu u Berlinu.


Ulaznice za Anime night događaj su uveliko u prodaji na blagajnama Cineplexx bioskopa i putem aplikacije CineplexxRS.

Podeli:



Preporucujemo